Бионсе дари 6 млн. долара за психично здраве

14:40, 24 апр 20 / Любопитно 25 2022 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Фондацията на певицата Бионсе дари 6 милиона долара за психично здраве, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Изпълнителката на "Crazy in Love" работи заедно с основателя на Twitter Джак Дорси в подкрепа на организации, които помагат на хората да преживеят стреса от пандемията. На сайта на фондацията "БиГУД" се посочва, че тя отчита огромния натиск върху психичното и физическо здраве на хора от важни сектори в борбата с пандемията от новия коронавирус. В големите градове огромен брой афроамериканци понасят тежкото бреме и се нуждаят от помощ за психичното си здраве и за грижите за благосъстоянието си, включително за здравни услуги и достъп до храни.

Онлайн концертът на Лейди Гага събра 127 млн. долара

Фондацията си партнира с Дорси, университета на Калифорния в Лос Анджелис и Националния съюз за психично здраве, за да осигури финансова подкрепа на местни организации в Хюстън, Ню Йорк, Ню Орлиънс и Детройт.

При участието си в концерта "Един свят: Заедно вкъщи" певицата изрази уважение и възхищение към "истинските герои", които извършват истинска "саможертва, за да бъдем всички ние защитени, нахранени и здрави".

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама