„Take That“ се завръщат с музикален филм

16:10, 24 апр 20 / Любопитно 25 2319 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Мюзикълът на групата „Take That" - "The Band", ще бъде превърнат във филм, наречен "Greatest Days", който ще бъде продуциран от членовете на групата Гари Барлоу, Роби Уилямс, Марк Оуен и Хауърд Доналд.

Те се надяват адаптацията на големия екран да започне да се снима по-късно тази година. Продуцентите са на лов за актьори от "висок калибър", които да участват във филма, пише БГНЕС.

Мюзикълът, създаден от Тим Фърт, обиколи с турнета през 2017 г. и разказа историята на пет тийнейджърки, които са обсебени от създаването на момичешка група в началото на 90-те.

Говорейки пред „Дейли мейл“, Фърт каза: „Случва се една трагедия, след това прескачаме 25 години, за да видим момичетата, превърнали се в жени, осъзнавайки, че са били глупачки, като са се разделили за толкова дълго време. Става въпрос за приятелството и силата на песните, които са обичали, за феновете, които са ги обичали".

Коки Гидройц - сестрата на телевизионния водещ Мел Гидройц, ще режисира филма и той ще включва редица хитове на „Take That“, като „Could It Be Magic“ и „Relight My Fire“.

През ноември 2018 г. „Take That“ разкри, че планират да направят филм през 2019 г.

„Следващата година ще направим филм по нашия мюзикъл „The Band“, всички подписахме договор за това. Тим Фърт пише сценария на филма и ще снимаме следващото лято. Отново можем да се захванем с музика и това ще ни държи заети след турнето догодина", обясни Гари.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама