Бившият кмет на Видин Огнян Ценков напуска ПП ГЕРБ

17:55, 24 апр 20 / Политика 25 4587 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

В продължение на десет години бях член на ПП ГЕРБ. За това време имах възможността да се срещна и работя със силни и достойни хора. Благодаря на всички тях за общата ни работа и дейност. На 21 април, заедно с моя колега Калин Каменов, подадох заявление за прекратяване на членството ми в ГЕРБ. Това написа бившият кмет на Видин Огнян Ценков в профила си в социалната мрежа "Фейсбук".

"Не смятам това за сензация, нито за действие, което е в дневния ред на видинската общественост. Намираме се в труден момент, в който областта ни е едно от огнищата на корона вирус в страната, а състоянието и бъдещето на единствената ни областна болница е изключително тревожно", пише още той.

По думите му през целия си живот е отстоявал принципите си и е оставал верен на себе си.

"Това ми е носило и позитиви, и негативи. Но никога не съм се страхувал да защитавам позиции и да се боря за възгледите си. Напускам партия ГЕРБ, защото не приемам политиката и действията на местните представители и ръководители на партията както за развитието на община Видин, така и за развитието на партията на местно ниво. В Общински съвет-Видин аз и колегите ми Калин Каменов и Венци Пасков ще продължим да подкрепяме добрите и градивни решения за Общината и ще се противопоставяме на всичко, което е в ущърб на видинските граждани. Благодаря ви!"

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама