Брад Пит разгроми Тръмп в сатирично тв шоу

15:43, 26 апр 20 / Любопитно 25 2875 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Емблематичното комедийно шоу в събота вечер „Saturday Night Live“, във второто по рода си онлайн издание „У дома“, се върна към политическия скеч, в който Брад Пит бе звездата.

Пит се въплъти в образа на д-р Антъни Фаучи - началникът на американския кризисен щаб, в отрезвяващо обръщение относно коронавируса, признавайки, че „има много дезинформация за вируса“ и реши да изясни „какво се опитва да каже президентът“.

Тръмп с нови радикални идеи за лечение на COVID-19

Вместо да се стреми към шеги, шоуто използва своята платформа, за да предостави реална информация за състоянието на пандемията. Шоуто, в което бяха включени и реални кадри от изказванията на Доналд Тръмп за коронавируса, започна с твърдението му, че е провел забележителни срещи и „относително скоро“ ще има ваксина. По отношение на това Пит, в образа на Фаучи, поясни, че „относително скоро" е интересна фраза. "Относително спрямо цялата история на Земята? Сигурно, ваксината ще стане реалност много бързо. Но ако кажете на приятел: „Ще свърша относително скоро“ и след това се появите година и половина по-късно, добре, но вашият приятел може да бъде относително доста разгневен“.

Обръщайки внимание на твърденията на Тръмп "като чудо, то ще изчезне", Пит като Фаучи призна, че "чудото би било велико", но отбеляза, че "чудесата не трябва да бъдат план А. Дори Съли (пилотът-герой, приземил самолет в река Хъдсън, бел.ред.) се опита да кацне първо на летището“.

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Фаучи, пресъздаден от Пит, също сподели „няколко неща“ по отношение състоянието на тестовете. Първо, той каза, че не знае дали би описал теста като "красив, освен ако идеята ви за "красиво" не е памучен тампон, който гъделичка мозъка ви." Освен това, той иска да отбележи, че „почти никой не може да получи тест“.

Пит като Фаучи, остана безмълвен пред размишленията на Тръмп за инжектиране на дезинфектант, който да "избие" вируса, просто гледаше втрещено. "Знам, че не трябва да пипам лицето си, но ...", добави той и го покри с двете си ръце, след като чу идеята на Тръмп за ултравиолетовата светлина в тялото, която може да лекува вируса.

Антикризисни мерки за 500 млрд. бяха одобрени от Сената на САЩ

"Да, уволняват ме", каза той. „Но дотогава ще бъда там и ще изложа фактите за тези, които чуват. И когато чуя неща от рода на: „Вирусът може да се излекува, ако всеки предприеме предизвикателство за дезинфекция с „Тайд“, ще бъда там, за да кажа: „Моля ви, недейте!“.

В края на скеча Пит сваля перуката си като Фаучи и благодари на истинския д-р Фаучи за „спокойствието му и яснотата, която той внася в това неспокойно време“. Той също така благодари на медицинските работници на първа линия и техните семейства. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама