Джамбазки: Не е време за китайски чесън, купувайте българското

08:45, 27 апр 20 / Политика 25 2888 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Има основание за иронията на Борисов, защото поведението на европейските институции в пандемия в меко казано смущаваща. Кризата послужи да се покажат недъзите в системата. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "Беновска пита".

Джамбазки за #ИзбирамБългарското: Днес повече от всякога земеделците ни имат нужда от подкрепа

По думите му поведението на евроинституциите ще има сериозна преоценка, защото всяка държава е действала сама. "Предложението на Сасоли е неприложимо", категоричен е той.

"Европейските лидери, които до онзи ден говореха за солидарност, проявиха егоизъм. Българският народ и държава трябва да преминат обединени през тази опасност. Нацията ни е оцеляла при много по-тежки предизвикателства, ако не си правим саботажи и имаме разум да спазваме лична хигиена и дистанция, българите ще оцелеем. Не ни трябват призиви за нарушаване на правилата, а да се спазват мерките", допълни той.

#ИзбирамБългарското - купуването на български стоки ще помогне на икономиката

"Хората в по-малките населени места с дворове не са толкова притиснати от тази социална изолация, като в големите градове. Лека-полека трябва да се прави експеримент с отхлабване на мерките, за да се възстанови начинът на живот", заяви евродепутатът.

"Призоваваме всички българи да харчат парите си в полза на българската икономика. Сега не е време за китайския чесън, че след него идва и китайския вирус. Ако хората избират рекламите на българско производство и харчат парите си за това, ще помогнем на българската икономика. Не е момент за лигавщини и парвенющина, сега е момента да си помагаме", подчерта Ангел Джамбазки.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама