Големите кавички

12:30, 30 апр 20 / Големите кавички 25 4183 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (20 - 24 април)

"В българското правителство цари манталитетът на сержанта от средното милиционерско училище - Борисов може да каже всяка хрумка и никой няма да я оспори...В управлението ни цари невежество, а глупавите хора не разбират, че са глупави...Когато глупаците управляват, хаосът става повсеместен. Хаосът тръгна преди 20 г. в МВР, преди 15 г. се настани в столична община, а през 2009 влезе и в Министерски съвет. Лицето на хаоса  - Борисов, има горещи фенове - актьори, художници и мн. др., защото има талант, харизма, която се среща и в измамниците. Сега имаме тържество на некадърника над нормалните хора...Насаждането на страх е нещо ужасно. Ако генерал Мутафчийски наистина има собствено мнение по начина на комуникиране с обществото, може да излезе и да го каже ясно. Всеки отговаря за името си...Какво прави професор по медицина в джипката на Борисов?". Това коментира лидерът на ПП "Движение 21" Татяна Дончева във връзка с актуалната ситуация в страната. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама