„Мулен Руж“ променил живота на Никол Кидман

21:40, 30 апр 20 / Любопитно 25 4251 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Никол Кидмансподели, че нещото, което променило живота й, е обаждането от режисьора Баз Лурман, за да й предложи емблематичната роля в „Мулен Руж“.

''Спомням си, че Баз Лурман ми се обади с думите: “Искам да си водещият персонаж в моя филм „Мулен Руж“ – танцьорката Сатен“. Това телефонно обаждане промени цялата ми съдба“, заяви тя пред „Уолстрийт Джърнал“, пише БГНЕС.

Актрисата от „Големите малки лъжи“ сподели, че някои от нейните роли имат наистина силно емоционално въздействие върху нея и тя е „платила цената“ да ги изиграе, както със здравето си, така и със своя дух.

„Някои неща проникват психологически дълбоко. Просто няма измъкване, а ми се иска да е имало. Не съм се научила да го избягвам. Това наистина се отразява на здравето ми, отнема част от духа ми... За щастие имам невероятно разбиращ съпруг и деца – малките ми, които питат: "Защо изглеждаш така, мамо?" Но способността им да разбират актьорството вече е много дълбока'', заяви Никол Кидман.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. 
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!
Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама