Разбиха схема за продажба на фалшиви шофьорски книжки в Котел

12:29, 30 апр 20 25 2167 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Районно управление Котел и Районна прокуратура - Сливен са стигнали до разкриване на схема за продажба на фалшиви шофьорски книжки по гръцки образец, предава БГНЕС. Като основен извършител е установен 52-годишен мъж от село Градец, съобщиха от прокуратурата.

Извършени са множество оперативно-издирвателни действия, както са и събрани много материали по разкриване и документиране на цялостната престъпна дейност на задържания в периода от 2015 до 2018 г.

Разбиха престъпна група, изготвяла фалшиви документи и пари

Служители на полицията са установили, че извършителят е правил продажби на фалшиви гръцки шофьорски книжки на лица от община Котел и област Бургас. Срещу трима от тях са образувани досъдебни производства за управление на МПС с неистински документи.  Предприети са мерки за установяване на всички лица, закупили фалшиви документи за управление на МПС. Работата по досъдебното производство продължава.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама