Меган Маркъл за живота в кралското семейство: Всички харесват Кейт

11:53, 05 май 20 / Любопитно 25 2017 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Меган Маркъл и принц Хари са решили да не общуват повече с никоя от британските медии, но техни приятели често информират за това, което двамата разказват за дните, когато все още бяха членове на кралското семейство.

Още от първите дни американската актриса Маркъл трудно се адаптирала към строгите правила за задълженията на кралското семейство. Когато принцът и съпругата му се преместили в Америка, актрисата казала на приятели, че за нея е много трудно и че никой от членовете на кралското семейство не стои до нея.Меган била сигурна, че ситуацията щяла да е друга, ако Кейт Мидълтън е била на нейно място.

Тя споделила, че кралското семейство със сигурност няма да мълчи, ако британските таблоиди атакуват толкова много Кейт.

Кейт Мидълтън отново насочи вниманието към психичното здраве


„Тя каза, че никой не би издържал на подобни атаки от таблоидите и че такива медии щяха бъдат затворени незабавно. Според нея кралското семейство никога няма да толерира подобни атаки срещу Кейт“, казаха приятели на Меган.

Въпреки че била критикувана публично, дори и в кралското семейство, Меган не е получила подкрепа. Тя твърди, че всички в двореца фаворизират Кейт, съобщава „Дейли Мейл“, цитиран от БГНЕС.

Меган Маркъл подготвя жени за интервюта за работа


Източник, близък до двойката, заяви, че принц Хари многократно се е оплаквал на принц Чарлз и кралица Елизабет, че служителите се отнасят зле с Меган и е искал отмяна на някои правила и задължения, за да помогнат на Меган да свикне, но кралицата отказала да го направи.

Меган доверила на приятели, че това, което правят британските медии, е обидно, поради което тя и Хари решили, че единственият начин да напуснат кралското семейство, е да заминат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама