Кметът на село Капитановци напуска ГЕРБ заради областния председател Владимир Тошев

15:59, 05 май 20 / Политика 25 2563 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Кметът на видинското село с най-голямо одобрение за ГЕРБ на последните местни избори – Капитановци, напусна партията. Заявлението си Десислава Иванова пуснала преди 2 дни, а днес получила обратната разписка от партийната централа, научи „Конкурент“.

Информацията потвърди Десислава Иванова, която през октомври миналата година заслужи втори мандат начело на населеното място с рeзултат от 93%.

Бившият кмет на Видин Огнян Ценков напуска ПП ГЕРБ

„Напускам партията с облекчение. Правя го, защото съм против политиката, водена от областния председател на ГЕРБ Владимир Тошев. По време на предизборната кампания видях много предателства и много задкулисни номера. Не съм съгласна с тях и затова напускам ГЕРБ“, коментира пред вестника на Северозапада Десислава Иванова.

Тя е убедена, че хората, предали бившия кмет на Община Видин Огнян Ценков, ще предадат и нея в някой момент, затова предпочела да се дистанцира от тях.

Това не е първият случай на напускане на ГЕРБ от знакови активисти във Видин. Преди 10-ина дни заявленията си депозираха екскметът на крайдунавския град Огнян Ценков и общинският съветник Калин Каменов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама