Скилър отрича да има общ бизнес с ЛиЛана

09:52, 10 май 20 25 2905 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Със сестра ми нямаме общ бизнес, тя се занимава с неща, от които не разбирам – единствената връзка е това, че ми е роднина. Това заяви Александър Деянов-Скилър в ефира на bTV, след като беше обвинен за злоупотреба с евросредства, заедно със сестра си Лиляна Деянова, известна като Лилана, и съдружникът ѝ Мартин Димитров.

Спецпрокуратурата: ЛиЛана и съдружниците й заплашвали служители на АПИ

Обвиняват ме, че съм в престъпна група със сестра ми и нейния съдружник. Това е много странно, защото в делото се коментира всичко друго, но не и нещата, с които аз се занимавам. Коментира се АПИ, връзките с Васил Божков, а това са неща, от които аз не разбирам. Живял съм в творчески свят и винаги съм се занимавал с музика“, коментира Скилър.

В един „прекрасен“ ден дойдоха 15 служители от различни институции, които дори не им помня абревиатурите. Започнаха да ровят в бельото на моята приятелка. Предполагам, че по такива акции намират оръжие, пари, наркотици – мен ме питаха: „Какво става“. Прибраха ме в ареста и ми повдигнаха обвинение“, каза още той. 

Музикантът сподели, че при разпитите е имало въпроси и за бизнесмена Васил Божков, но той им е отговорил, че никога не се е срещал с него и не го познава. Допълни, че няма информация дали Лилана поддържа контакт с хазартния бос

Скилър заяви, че няма представа в чии интереси се е набъркал, за да бъде намесен в скандала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама