Viber вече поддържа конферентни видео разговори с до 20 човека

17:04, 13 май 20 / Култура 25 6684 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

От Viber обявиха, че пускат възможност за конферентни видео разговори с до 20 участника наведнъж. До сега притежаваното от Rakuten приложение предлагаше гласови конферентни разговори, а популярността им е подсказала на екипа от разработчици да въведе и опцията за видео конферентна връзка.

Потребителите на приложението ще могат да се радват на едновременно включване на до 20 души в един разговор, като връзката няма да има лимит от време, предава Nixanbal.

WhatsApp вече позволява видеоразговор между 8 души

При видео обаждане с повече хора говорещият в момента може да сподели своето видео с останалите участници, а освен това потребителите могат да "закачат" видеото си или това на друг участник на основния си екран по време на разговора. Изборът им е видим само за тях.

Всеки може да спира микрофона или видеото си, както и да вижда дали останалите участници в срещата също са направили това.

Интересното е, че груповите видео разговори във Viber стартират с ограничение от 20 човека, но компанията планира "много скоро" да увеличи тази бройка, сподели Офир Ейял, главен оперативен директор на Rakuten Viber.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама