Потрошиха автосервиз на основен свидетел срещу Данчо Катаджията

09:33, 14 май 20 25 2786 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Автосервиз на основен свидетел по делото срещу уволнения полицай от Ловеч Йордан Петков – Данчо Катаджията бе потрошен. Снощи група от неизвестни мъже счупили с тръби стъклата на обекта и на два автомобила, предаде Нова.

Освободиха под домашен арест Данчо Катаджията

Николай Панайотов преди време беше заплашен от колегата на Йордан Петков – Иван Иванов, че „няма да просъществува“.Той сподели, че седмица преди деянието е получил нови заплахи. „Имах заплахи. Подадох жалба, но нямаше абсолютно никакъв резултат от това нещо. Една седмица преди случилото се сигнализирах институциите. Опитах се да се свържа с директора на ОД на МВР, но без успех“, обясни Панайотов.

Той допълни, че на няколко пъти е забелязвал Иван Иванов и Йордан Петков, известен като Данчо Катаджията, да обикалят района на сервиза и да оглеждат мястото. Но към момента няма как да се докаже дали те двамата са извършители.

А към момента е увеличена охраната на обекта. Въпреки всичко Панайотов е категоричен, че няма да се откаже от свидетелстването по досъдебното производство срещу двамата бивши полицаи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама