Къде няма да има вода в София

07:10, 21 май 20 / София 25 1563 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

От "Софийска вода" съобщиха, че на 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шарл Шампо“ кв. „Манастирски ливади - изток“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Костенски водопад“, ул. „Иван Кирков“, ул. „Цанко Лавренов“, ул.

„Тодор Каблешков“ и комплекс „Флора“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боянски водопад“ №106.

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Кимчовец“ кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Казаните“, ул. „Кимчовец“, ул. „Еловица“, ул. „Гергьовче“, ул. „Ненко

Балкански“, ул. „Иван Милев“, ул. „Атанас Яранов“ и ул. „Дамян Дамянов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кимчовец“ пред ОДЗ „Дъга“ .

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тунджа“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Тунджа“ от ул. „Иван Рилски“ до ул. „Дукатска планина“

по ул. „Люлин планина“ от ул. „Тунджа“ до бул. „Пенчо Славейков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тунджа“ ъгъла с ул. „Люлин планина“ .

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на строително- монтажни работи на ул. „Недко войвода“ жк. „Надежда“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Епископ Евгени Босилков“, ул. „Княз Иван Кулин“, ул. „Недко войвода“

и бул. „Ломско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Недко войвода“ ъгъла с бул. „Ломско шосе“ .

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Шипченски проход“ община „Слатина“ БАН 4-ти километър се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул.“ Шипченски проход“ от ул. „Христо Чернопеев“ до ул. „Акад. Георги Бончев“/южно платно/.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул.“ Шипченски проход“ бл. 1.

На 21 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Георги Никифоров“ с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Георги Никифоров“ от ул. „Светльовци“ до ул. „Долец“

по ул. „Генади Никифоров“ от ул. „Манастирска“ до ул. „Отечество“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Никифоров“ ъгъла с ул. „Генади Никифоров“ .

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама