Иванов: „Инструментът на Бога“ и „Белият хакер“ трябва да си ходят

12:03, 21 май 20 / Политика 25 1322 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

„Инструментът на Бога“ и „Белият хакер“ трябва да си ходят, защото са отрицание на законността и гавра с българската държавност. Това написа във Facebook председателят на „Да, България“ и бивш министър на правосъдието Христо Иванов.

Иванов: Главният каскет не чете сигналите на Божков, защото носи сладки на обран пенсионер

Публикуваме коментара му без редакторска намеса:

За някои сигурно е голяма изненада, че избирателната шоу-репресия, медийните бабаитлъци и сценките с каскет и сладки, не зашеметяват света. Хората виждат, че присъди няма и няма и да има, както и че така обществено доверие в правосъдието не може да бъде изградено.

Но "Инструмента на Бога" и "Белия хакер" трябва да си ходят не защото някой в Брюксел е написал или не е написал нещо. А защото те са отрицание на законността и гавра с българската държавност и ние сами ще се преборим за тези ценности.

Идват избори и само от българските граждани зависи да изберат хора, които са доказали, че могат да водят реална борба за право и срещу злоупотребата с власт, които не се боят да потърсят сметка на бухалката на Сараите Гешев и да изобличат бездарните прислужници на задкулисието като Кирилов.

Тук е нашият Родос, тук трябва да скочим“.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анна 14:39, 22 май 20

Еххх, Ице, Ицееее, едно не разбра, който и да си тръгне, ти и твоята партийка пак ще си останете извън парламента, отдавна вече загубихте доверието на хората. Имахте огромен шанс - пропиляхте го.

2 Анонимен 11:39, 23 май 20

и той беше "калинка"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама