Депутат от ГЕРБ дезинфекцира срещу фалшиви новини на БСП

12:07, 22 май 20 / Политика 25 2917 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов реши да дезинфекцира лично парламентарната трибуна срещу COVID-19 и фалшиви новини на БСП.Разбирам, че имате много проблеми и разединение, бъдете по-широкоскроени и приемете това с чувство за хумор“, се обърна той към левицата и допълни: „Казвам го като шега, въпреки че добре, че са шегите да си кажем истината“.

БСП: Защо Горанов не е на гласуването на ДДС, да не е подал оставка

Будинов, който е и актьор, показа колко се гордее с предложението на ГЕРБ за 9% ДДС за книгите.Намаляването на ДДС върху книгите е моя мисия, както и всичко, свързано с културата в 44-тото НС“, коментира той. „В тези тежки времена слава Богу всеки разбира, че материалното съвсем не е най- важното в живота ни. Все повече хора се обръщат към духовното, към изкуствата, към литературата и точно за това намаляването на ДДС на книгите е знаково и толкова важно“, подчерта депутатът.

Отговориха му първо от ДПС. „Ако вляза в комедийния тон на Евгени Будинов- това, което се опитахте да гоните с дезинфектант, се гони с тамян“, коментира Йордан Цонев.

От БСП не му останаха длъжни. „Ако искате да се занимавате с дезинфекция на парламентарната трибуна, Цвета Караянчева може да ви назначи. Сигурно има свободно място, да заемете позицията на колежката, която върши тази дейност на три изказвания“, заяви Георги Свиленски.

Първо четене: ще падне ли ДДС-то

Напишете коментар
Коментари: 5
1 Анонимен 12:21, 22 май 20

Всичките трябва да се дезинфекцират, ама с друг дезинфектант... по-силен

2 Едуард И. 12:22, 22 май 20

Тоя Будинов... циркаджия

3 Ивана 12:23, 22 май 20

А нещо смислено не свършиха ли?!?!?!

4 Ивайло 12:23, 22 май 20

Оставка!

5 Анонимен 12:24, 22 май 20

Да вземат да го назначат за чистач, като му е толкова мерак....................

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама