Започват снимките на уеб предаване в памет на Милен Цветков

17:00, 22 май 20 / Култура 25 2935 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

Ново уеб предаване в памет на един от най-смелите ни журналисти Милен Цветков, подготвят от продуцентска къща „Ларго медия“.

"Предаването засяга пиперливи теми, които един смел журналист, като Милен Цветков би разисквал". Това сподели единият от двамата главни режисьори на продукцията Стоян Анов пред TOPNOVINI.

Първият епизод, който ще бъде излъчен скоро, е озаглавен “Робите на Covid-19” и в него зрителите ще видят обективната гледна точка за коронавируса, карантината, проблемите и бисерите на властта, а във вторият епизод ще бъде засегната темата за бързите кредити.

Сериалът ще има формата на документално-игралното кино и ще бъдат взети интервюта на специалисти, известни в своята област: лекар, икономист, имунолог и психолог.

Предаването ще е нещо ново за българските зрители – нивото на заснемане е не просто професионално. Стоян Анов е един от режисьорите на „Танго в тунела“ – филм, който спечели второ място в категорията: „Най-добра драма“ на международния филмов фестивал в Малибу, Калифорния „Los Angeles Motion Picture Festival“, а голямата награда на журито в категория „Най-добра актриса“ отиде при младата актриса Диляна Данева за ролята й във филма.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Киноман 21:24, 22 май 20

Най-накрая да излезе нещо смислено в родното интернет пространство!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама