Крис Еванс: Да изиграя Капитан Америка беше най-доброто решение в живота ми

18:44, 26 май 20 / Култура 25 2824 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Крис Еванс сподели, че присъединяването му към кино вселената на Марвел като Капитан Америка е било „най-доброто решение, което някога е вземал“.

38-годишният актьор изигра ролята на Стив Роджърс и неговото алтер-его Капитан Америка в 11 филма на Марвел до този момент. Той заяви, че първоначално е отказал възможността да се пробва за ролята, защото е страдал от паник атаки, докато е работил над ролята си в „Пункция“ през 2010 г. и е смятал, че тревожността ще му попречи да се представи добре, предава БГНЕС.

Еванс отказал възможността за кастинг няколко пъти, преди Марвел да го потърсят отново, като този път му предложили ролята направо, без да е необходимо да се явява на кастинг.

Тогава той се консултирал с колегата си, звездата на Марвел Робърт Дауни-Джуниър - който играе Железния човек Тони Старк. Той го посъветвал да не позволява страха да попречи на решението му.

Накрая Крис решил да каже „да“ и десетилетие по-късно, той е уверен, че е направил правилния избор.

Той каза: „Това беше най-доброто решение, което някога съм вземал, и наистина дължа това на шефа на Марвел Кевин Файги. Неговата настойчивост ми помогна да избегна огромна грешка. Честно казано, всички неща, от които се страхувах, никога не се реализираха.''

Крис бил по-спокоен и от влизането в Марвел на Крис Хемсуърт, който изигра ролята на Тор, тъй като двамата били нови за поредицата и така успели заедно да преодолеят тревожността си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама