Васил Божков публикува данъчна ревизия, Цветомир Найденов му се присмя

10:30, 02 юни 20 25 2256 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

И тази сутрин бизнесменът Васил Божков не пропусна да публикува в профила си във Facebook нова информация за взаимоотношенията си с част от политиците в страната.

Божков качи снимки на документи от данъчна ревизия, като твърди, че тя му е била наложена от финансовия министър Владислав Горанов.

Бизнесменът качи и „обяснение“ на вчерашната си приказка

„Февруари тази година Влади Горанов ми назначи данъчна ревизия. Тя ще установи, че след плащане на всички данъци съм теглил огромни суми в брой от личната си сметка. Всичките ми останали разходи са плащани по банков път. Тези пари не са налични в брой. Къде са?“, написа Божков в публикацията.

Бившият бизнес партньор на Божков Цветомир Найденов реагира със смях. "Ха-ха-ха! Велинградският Чери Баба показа, че е теглил големи пари в кеш през годините и пита къде са парите? Ми ка̀жи ти бе, Чери? По банков път ли плащаше на жените с фриволно поведение, мокрите поръчки, на иманярите, за оргиите в офиса, за хакерските атаки, за десетките служители на ДКХ, НАП, ДАНС, МВР, СГС, ВАС, които са били на хранилка при теб, на десетките любовници, на футболните съдии, на някои футболисти да играят “ неправилно” , в Куршавел, Халкидики, Миконос...Сардиния как плащеше сметките по 10 000, 100 000, 400 000 евра...Чери Баба, аз се чудя при твоето криминално досие, ти въобще имаш ли някакви разходи по банков път, освен за ток и вода?", коментира Найденов. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама