Реджеп от Hell’s Kitchen пред TOPNOVINI: Сега имам основание да се реализирам в България

09:40, 02 юни 20 / Любопитно 25 2401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Реджеп Бадев е на 30 години от Сърница. От петгодишен живее в Италия. В момента е главен готвач на голям хотелски комплекс в Германия. Описва себе си като търпелив, креативен, добре работи под напрежение. Мечтае да работи в най-известния ресторант в света, но и да има собствен такъв.

Битката за победа беше „кървава“, но равностойна. Краят на тримесечното ожесточено състезание за титлата „Най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 г.“ завърши с победа за Реджеп.

Ето какво сподели той пред TOPNOVINI.BG, след края на състезанието.

Как се чувстваш като победител в Hell’s Kitchen 2020?

Чувствам се горд от себе си, много развълнуван и щастлив. Тази победа беше абсолютно заслужена, с много трудности, много пречки, стрес, но въпреки това успях.

Вярваше ли, че ще спечелиш?

Не вярвах до последно - имах само някакво предчуствие, че ще стигна до финала. Вярвах обаче силно в себе си и тази увереност ми помогна за победата. Аз съм много борбен и никога не се отказвам.

Каква е рецептата на успеха?

Рецептата за успех е да имаш умения, но и да си натрупал опит в живота. Да си падал и ставал много пъти, да си се научил да приемаш критика, едновременно с това да имаш самочувствие и увереност, да си силен характер и най-вече да имаш лидерски умения. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

Какво те накара да участваш в Hell’s Kitchen?

Моята приятелка ме мотивира да участвам в Hell’s Kitchen България.

Кой е най-емоционалният ти момент в предаването?

Най-емоционалният момент за мен беше, когато взехме черните куртки и представих на шеф Ангелов моето авторско ястие - дует със скариди и миди Сен Жак, за да се наредя сред първите, които заслужиха своите черни куртки. Това е най-голямото признание в Hell’s Kitchen България и всъщност е първата крачка към победата за мен. 

В кухнята на Hell’s Kitchen се научих да ....

Да работя с различен вид продукти и да се стремя винаги към съвършенство. Да оценявам труда и на колегите си. Да вярвам на себе си още повече. Да съм самоуверен, постоянен и винаги фокусиран към целта, без значение на какви трудности или стрес съм подложен. 

С кое ястие, което приготви за шеф Ангелов, се гордееш най-много? 

Гордея се с доста от ястията, които приготвих за шеф Виктор Ангелов. Но мисля, че най на сърцето ми е ястието - октопод с чътни от зеленчуци, аспержи, трохи от маслини и каперси и пяна от магданоз. Той също го оцени високо.

Снимка: Hell’s Kitchen България

Какво ще направиш с наградата? 

Имам различни планове. Един от плановете ми е да си купя апартамент в България и да се установя тук. Другият е да инвестирам в бъдещето си и отново е свързан с България, защото искам да си отворя ресторант тук, и то не е един.

Какво ще правиш сега? Ще останеш ли в България или ще се върнеш в Германия?

Сега вече имам основание да си остана в България, да се реализирам тук - да опозная моята родна страна и да си създам семейство.

В кой ресторант и с кой шеф мечтаеш да работиш?

За мен вече изпълнена мечта да работя в най-известния ресторант в света - Hell’s Kitchen България, под ръководството на шеф Виктор Ангелов. Ще се радвам да имам други възможности за работа с него, за да се уча от най-добрия. 

Още по темата:

Цецо от Hell’s Kitchen пред TOPNOVINI: Не ми достигнаха самочувствие и лидерски качества

Галя от Hell’s Kitchen пред TOPNOVINI: Знаех, че нямаше да има място на финала за мен

Недялка от Hell’s Kitchen пред TOPNOVINI: Напрежението и изолацията ме "препънаха" на финалната права

Напишете коментар
Коментари: 7
1 satiark 04:29, 25 май 21

canadian farmacie

2 satiark 03:18, 11 юни 21

kamagra 100

3 satiark 07:51, 24 юни 21

cialis online ordering

4 satiark 03:32, 06 юли 21

online cialis pharmacy

5 satiark 12:26, 18 юли 21

como tomar el kamagra

6 satiark 14:53, 04 авг 21

cheapest cialis

7 wrUbscLyt 18:08, 25 окт 23

buy cialis usa Fortunately, the landscape is changing

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама