След Видин: Разделение и в ГЕРБ-Плевен

15:18, 03 юни 20 / Политика 25 2945 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Деветима от местната структура на ГЕРБ в Плевен написаха отворено писмо до Бойко Борисов. Те се обръщат към него с думите: „за пореден път Ви заблуждават за ситуацията в Плевенската структура на партията, която оглавявате“. Писмото изразява острото им недоволство от методите и начина на работа на областния координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, който е и областен управител.

Разцепление в ГЕРБ - Видин, 50 души хвърлиха партийните си книжки

Членовете на ГЕРБ го обвиняват в задкулисие и договорки с местните структури на БСП и ВМРО. Според тях от назначаването му за областен координатор „вътрешнопартийният живот върви от лошо към по-лошо“. Те твърдят, че решенията се взимат на тъмно, а задкулисието в партията е достигнало своя връх. В писмото е записано, че Мирослав Петров дори се опитал да смени председателя на Общинския съвет с човек на БСП. Оказвал натиск върху решенията на общинските съветници.

Плевенските активисти на ГЕРБ призовават Бойко Борисов да не се доверява на едностранчивата и изкривена информация на Петров.

Писмото е подписано от: председателя на общинската организация на ГЕРБ и зам.- председател на ОбС – Плевен Петя Василева и още осем членове на местната структура на партията, между които Мартин Митев – председател на Общинския съвет и общинските съветници Владислав Монов, д-р Йордан Георгиев, Христослав Михайлов, Веселка Лилова, Йордан Грижов, Цветелин Горанов и кмета на с. Дисевица Пламен Бешков, съобщи infopleven.com

Огнян Ценков: Напускам ГЕРБ, ще е чест, да съм част от партията на Цветан Цветанов

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама