COBIZ-20 продължава: Маркетингът, медиите и образованието след коронавируса

07:30, 04 юни 20 25 1976 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Днес е последният ден от първата голяма конференция, насочена към малкия и среден бизнес в сферата на услугите след коронавируса - COBIZ-20: Business after the world pandemic. Тя се организира от URBO и Joker Media Rental, за да стартира дебат за икономическите и финансови предизвикателства и възможности в следващите месеци.

Варианти за оцеляване и адаптиране на ресторантьорския бизнес

Първият панел „Новите правила на маркетинга“ ще стартира в 9.30 ч. с модератор Катя Тодорова от MEmotion. Сред участниците в панела са Георги Малчев от XPLORA, Александър Варов от NETINFO, Мартин Димитров от NITRAM и др.

От 13.00 ч. стартира панела „Медиите – новата реалност“ с модератор Константин Вълков от Darik. Участници ще бъдат Асен Григоров от „Булевард България“, Иван Тодоров от WNESS TV и др.

Как Covid-19 накара учителите да преодолеят страха от дигитално образование

Панелът „Трансформацията в сферата на образованието“ стартира в 16.00 ч. с модератор пиарът Ива Екимова. В него участие ще вземат Дарин Маджаров от УЧА.СЕ, Ивелина Атанасова от DIGITALKIDZ, Яна Липованска от Маргаритка, Розалина Лъскова от KHAN ACADEMY BULGARIA, Светлин Наков от СофтУни и София Йорданова от GREEN APPLE.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама