В събота ще е облачно, на места ще превали

07:30, 06 юни 20 25 1670 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

В събота облачността ще е разкъсана, след обяд - значителна, купеста и купесто-дъждовна и на места в западната половина от страната и ще превали. Ще духа умерен до силен поривист вятър от юг-югоизток. Дневните температури ще останат високи и максималните ще са от 24 - 26 градуса в Югозападна България до 30 - 32 градуса в източните райони от страната.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа умерен до силен поривист вятър от юг-югоизток. Температурите ще останат високи и максималните ще са между 25 и 28 градуса. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 17 - 18 градуса.

В планините облачността ще е разкъсана, след обяд - предимно значителна и на места в масивите от Западна България ще превали и прегърми. Ще духа силен до бурен вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18 градуса, на 2000 метра - около 11 градуса.

През следващите два дни ще е предимно слънчево. В неделя след обяд над Западна България ще се развие купесто-дъждовна облачност, на места ще превали и прегърми. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса. В понеделник вероятността за валежи е малка. Температурите ще са с два-три градуса по-високи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама