Облачна неделя с валежи

07:30, 07 юни 20 25 1906 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

През следващото денонощие облачността ще е по-често значителна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд. На повече места, в отделни райони по-интензивни и придружени с гръмотевици ще са в часовете около и след обяд. Почти без валежи и с повече слънчеви часове ще бъде над източните райони. Вятърът ще е слаб, предимно от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива, на отделни места в следобедните часове краткотрайно ще превали. Вятърът ще е слаб, предимно от изток. Максимални температури между 23 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 17-18 градуса. Вълнението на морето ще се усили до 3 бала.

Над планините ще е предимно облачно, с превалявания от дъжд, сутринта по най-високите върхове на Рила и Пирин примесен със сняг. Около и след обяд в отделни райони ще прегърми. Ще духа слаб запад-югозападен, в масивите от Източна България - умерен южен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около 17, на 2000 метра - около 10 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама