Големите кавички

13:10, 10 юни 20 / Големите кавички 25 5693 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (1 - 5 юни)

"Аз съм Наско Сираков и съм си извоювал правото да пия кафе и да обядвам с когото искам. И ако се наложи, в името на "Левски", ще пия кафе и с папата, и с Ел Чапо... През 2013 година взех заем от него. Всичко беше нотариално заверено, с лихви, с лихви на лихвите и т.н. През март 2019 година съм изчистил всичко двойно. Благодаря ти, Гриша! Докато съм жив, ще бъда приятел с Гриша Ганчев." Така новият собственик на "Левски" Наско Сираков коментира отношенията си със собственика на "ЦСКА - 1948" Гриша Ганчев.

Златният дъжд и финансовият оазис на "Герена" приключват. Всеки да прояви уважение към институцията "Левски". Сега трябва да стиснем зъби и да стегнем колани...Да се купуват чужденци, които да са извън групата или резерви, това е прекалено голям риск. При нас дори може да е смъртоносен". 

„Ако някой си мисли, че ще докараме следващия бащица тука, който да сипе милиони, се лъже. Толкова години вече "Левски" се мъчи с този модел... Така че аз предпочитам да имам 10 малки спонсора, отколкото един голям. И гарантирам, че ще ги намерим“, коментира още Сираков по време на първата си официална пресконференция като собственик на сините.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама