Синът на Меган и Хари вече говори

13:20, 10 юни 20 / Любопитно 25 3031 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini
4-месечният Арчи се присъедини към родителите си принц Хари и Меган, които се срещнаха с архиепископ Дезмонд Туту във фондацията му в Кейптаун.
4-месечният Арчи се присъедини към родителите си принц Хари и Меган, които се срещнаха с архиепископ Дезмонд Туту във фондацията му в Кейптаун.

Синът на принц Хари и Меган Маркъл - Арчи, явно ще бъде едно умно момченце. Вече го забелязахме да говори във видеоклип на Меган, публикуван, за да отбележи първия му рожден ден през май. Тогава той казва думата "дада" - татко.

„Той казва няколко думи като „тати“, „мама“, „книга“ и „куче“, твърди приближен до семейството, цитиран от списание "Cosmopolitan". Любимите занимания на детето са да играе на криеница и да използва блокчета за строене, споделя още източникът.

Явно четенето на детски книжки е едно от любимите занимания на Меган и Арчи, съдейки по видеото от рождения ден на Арчи. Това е вероятно и причината детето да казва тази дума.

Семейството обожава домашните любимци. То има бийгъл на име Гай и черен лабрадор. Вероятно това пък е причината една от първите думи на Арчи да е именно „куче“.

„Кучетата се негови "най-добри приятели". Те го карат да се смее", твърди източник, близък до семейството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама