Радев призова Борисов и министрите да разкрият кореспонденцията си с едрия бизнес

13:50, 10 юни 20 / Политика 25 2028 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

По време на визитата си в Шабла президентът Румен Радев изрази мнение, че бетонът на много места по българското Черноморие е паметник на беззаконието и безнаказаността, който е издигнат със съдействието на много институции, както и че е крайно време този процес да бъде спрян, съобщиха от прессекретарията на държавния глава.

БСП вече не иска специална комисия по сигнала на Божков

По думите на държавния глава съответните компетентни органи трябва да се намесят безкомпромисно, като в противен случай това ще бъде прието за демонстрация на безсилие на държавата спрямо това безобразие.

Румен Радев посочи, че саморазобличаването в последните дни с измамите с европейски средства, както и неформалните „свидетелски показания“ отвън, уличаващи в задкулисни схеми на властта с едрия бизнес, подкопават ежедневно доверието в държавността и в управляващите.

След сигнал на Божков за рекет, прокуратурата не го е потърсила

Този процес може да бъде спрян с елементарно действие – и премиерът, и всички министри да разкрият веднага цялата кореспонденция и характера й не само с Васил Божков, а и с едрия бизнес“, заяви президентът и посочи, че това e въпрос за доверието на обществото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама