Къщата от „Барселонагейт“ се продава, разследването продължава

14:57, 12 юни 20 / Политика 25 3444 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Луксозният имот в разследването, започнато от каталунската полиция и антикорупционната прокуратура и замесило името на премиера Бойко Борисов, се продава.

Това пише каталунското издание "Ел периодико", което първо съобщи за разследването. Става дума за проверка дали Борисов е свързан с "международна схема за пране на пари", чиято крайна цел е Барселона. Разследването не е приключило и има "много данни", по които все още се работи, обясни каталунската полиция пред "Дневник".

Цената е 2.95 млн. евро - с 450 хил. евро намаление спрямо началната цена според страница на известна агенция за недвижими имоти, която не се споменава в изданието, но екранна снимка от сайта се вижда вдясно от текста - описанието е от сайта на агенция Idealista.

Прокуратурата се самосезира за испанското разследване срещу Борисов

Част от него е цитирана в текста на "Ел периодико" - имотът е с високотехнологични системи за наблюдение, "на четири етажа, със седем бани, гараж с осем места, асансьор, градина, басейн и чудесна гледка към Барселона". Първият етаж, освен основното помещение, е с четири спални със собствена баня и дрешник. В основното помещение, освен отделна баня, малка стаичка дава връзка с частна тераса. Там има и голяма кухня с трапезария за осем души и сервизно помещение с отделна баня.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама