Домашен арест за дрогирания шофьор, прегазил жена в Самоков

13:30, 14 юни 20 25 4588 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

24-годишният мъж, който в петък блъсна служителка, обслужваща платената зона за паркиране в Самоков, е обвинен за причиняване на средна телесна повреда вследствие на ПТП, а решението на съда е, че той ще бъде под домашен арест, съобщи bTV. Прокуратурата ще протестира съдебното решешение, а искането е за постоянен арест за Виктор Делигълъбов с мотива, че той може да напусне страната и да се укрие. Това не е първото му произшествие зад волана - той шофира от непълнолетен и не за първи път управлява МПС след употреба на наркотици.

До инцидента се стигнало, след като водачът извършил маневра с джипа си. Делигълъбов бяга от местопрестъплението, но по-късно бива открит от полицейските служители.

Състоянието на жената остава тежко и има опасност за живота ѝ. Близките й помолиха, който може, да дари кръв. Те настояват за справедливо наказание на виновника.

Една от дъщерите на потърпевшата заяви пред bTV, че е прегледала запис от близките камери, които са показали ужасяващи за семейството кадри, а именно как шофьорът на джипа преминава няколко пъти през майка й, а след това бяга.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама