Странностите на Доналд Тръмп

10:29, 15 юни 20 / Свят 25 2095 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Има някои малко известни факти за президента на САЩ, за които може би ще научите за първи път.

Фен на борбата

Един от най-странните моменти от кариерата на Доналд Тръмп беше страстта му по кеча. Той отдавна е приятел с Винс Макмахън, колега милиардер и главен изпълнителен директор на WWE, а казиното му в Атлантик Сити беше домакин на Wrestlemania през 1998 година.

Има фобия от микроби

Американският президент се страхува много от микроби. В интервю от 1993 г. той каза, че мие ръцете си „колкото е възможно повече пъти на ден“ и обича да пие през сламка, тъй като се страхува, че чашите могат да бъдат замърсени. "Харесва ми. Харесвам чистотата. Чистотата е хубаво нещо”, каза тогава Тръмп. Той призна, че гермофобията му може да бъде психологически проблем, но каза, че никога не е търсил професионален съвет за натрапчивото си поведение. Всеизвестно е, че Тръмп избягва личните контакти и почти никога не се ръкува.

Oскверниха звездата на Тръмп в Холивудската алея на славата

Ексцентричните прически от Мелания

Тръмп привлича вниманието с прическата му, която понякога го прави обект на подигравки. Неговото отличителна техника на замятане на перчема обратно често предизвиква присмех, но Тръмп продължава да не променя това, предаде БГНЕС.

Храни се бързо и нездравословно

Според последни данни Доналд Тръмп тежи малко над 110 килограма, което за медицинските лица е наднормено тегло. Лекарят на Белия дом отбелязва, че президентът така или иначе е в добро здраве. Критиците обвиняват за това прословутата нездравословна диета на Тръмп, която включва главно месо, пържоли и фаст фууд, съчетана с обилни количества диетична сода.

Тръмп не винаги се е хранил по този начин. В книгата си от 2004 г. „Мисли като милиардер“ той рекламира т. нар. диета „Мар-А-Лаго“, която рекламира като ефикасна за сваляне на килограми. Тя включва здравословни пресни и минимално обработени храни като задушени зеленчуци.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама