Финалът на „Евровизия 2021“ ще бъде на 22 май

22:00, 15 юни 20 / Любопитно 25 3065 Шрифт:
Редактор:

Финалът на музикалния конкурс „Евровизия 2021“ ще се проведе на 22 май следващата година в зала „Ахой“ в Ротердам, съобщиха организаторите.

Полуфиналите ще бъдат между 18 и 22 май , съобщи информационният сайт NOS.

Песенният конкурс на Евровизия трябваше да се проведе тази година в Ротердам, но беше отложен заради епидемията от коронавирус.

Все още се знае малко за детайлите на предстоящото шоу. Слоганът отново ще бъде „Open Up“, но все още не е ясно дали през следващата година ще се използват елементи от непроведеното тази година състезание, съобщава БГНЕС.

Ще бъдат използвани същите декори, които вече бяха изработени, заяви продуцентът Ситсе Бакер. Що се отнася до останалите детайли, това ще зависи от възможностите към момента, участниците и актуалните тенденции.

Ръководителят на концертната зала Йоланда Янсен заяви, че „Ахой“ ще приеме с радост „Евровизия 2021“ и „всички ние ще направим необходимото, за да може шоуто да бъде достъпно за максимално широка аудитория“. Разбира се, мерките за безопасност няма да бъдат пренебрегнати – основното за организаторите е здравето на музикантите, гостите и служителите на залата.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама