Тома Биков: Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал

08:25, 18 юни 20 / Политика 25 1924 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал. Предполага се, че снимките са направени от бивш член на изпълнителната комисия", заяви пред Нова телевизия Тома Биков.

„Очевидно снимките са направени от човек, който е имал близък достъп до Борисов. Не е редно да обвиняваме един или друг. Но няма как да не е някой, който не е влизал в дома на премиера. Цветанов е имал достъп и до „Бояна”, и до местата, на които Борисов стои”, коментира той по повод атаките срещу премиера със записи и снимки.

Борисов: Президентът Радев ме следи с дрон, подарен му от Китай

Според него материалите са сглобявани доста време и са събирани покрай евроизборите. Той отрече банкнотите наистина да се намират в нощното шкафче на Борисов.

„Направено е смешно. Посланието е по-важно. Нека прокуратурата да провери, но за мен е монтаж. Снимана е стаята, а това, че премиерът е сниман как спи, минава всякакви граници. Защо се пуска в този момент, е друг въпрос. Ясна е битката, която се води с Божков. Той, веднага след брифинга на премиера, написа: „Да си върнем България”. Големият сблъсък е с този човек, който е обвинен в 18 престъпления. Кой е решил да му помага и по какъв начин е друго. Има хора, които искат да има нестабилност, за да могат да си върнат България”, коментира Биков.

Кънчо Стойчев: Компроматите идват от засегнати бизнес среди, а не от политически опоненти

Той подчерта, че ГЕРБ е 1 млн. души. Според него, в партия се влиза, ако искаш да поемеш някаква отговорност. Самият той е взел решение да стане част от партията, тъй като досега е бил от гражданската квота.

Трябва да се помогне на държавата. Много дълго време властта беше на различни места и имаше власт, която беше нелигитимна. Борисов, харесван или не, се явява на избори и тогава управлява. Божков не се е явявал на избори, но дълго време е бил фактор и източник на власт по нелегитимен начин”, заяви Биков.

„Това, че Борисов е сниман докато спи, за мен е голям проблем. Защото говори, че той не е защитен, в момент, когато трябва да бъде”, добави той.

Биков е на мнение, че предизборната кампания е започнала твърде рано. Според него, някои хора губят пари за антикампания. Той е категоричен, че партията ще удържи на компроматите.

 
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 11:00, 18 юни 20

Най-важнотое откъде са парите, плащани ли са данъци за тях или е от събрани такси спокойствие.Те не могат да се телепортират от някъде.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама