Ангелкова: Цялата партия сме зад гърба на премиера

08:46, 18 юни 20 / Политика 25 1574 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”, заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова телевизия.

Тома Биков: Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал

Цялата партия сме зад гърба на премиера. Ще успеем да устоим на атаките. Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения”, каза още тя.

„Никой не говори за успешните неща, направени от ГЕРБ. Вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно”, категорична е Ангелкова.

Борисов: Президентът Радев ме следи с дрон, подарен му от Китай

Тя коментира и напускането на Цветан Цветанов на ГЕРБ. „Това не е мъжко и не го разбирам. Не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска”.

И допълни: „Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни”.

Нинова за скандала Борисов-Радев: Вицове не бих искала да коментирам

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги тя да се търси в страната ни. „Не разбирам защо всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, трябва непременно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна”, посочи тя.

„Опитваме се по всякакъв начин да улесним пътуванията и към България, и извън България, защото всеки трябва да реши къде иска да прекара своята почивка. Не разбирам защо всичко, което се случва при нашите съседи, трябва да е провокирано от нас”, каза още министърът на туризма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама