Доналд Тръмп обеща да разсекрети материалите, свързани с НЛО

10:25, 19 юни 20 / Свят 25 1267 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да помисли над въпроса за разсекретяването на правителствените материали, свързани с неидентифицираните летящи обекти и за "розуелския инцидент", съобщи ТАСС, цитиран от БТА.

В интервю, дадено във връзка с Деня на бащата за неговия най-голям син - Тръмп-младши, американският лидер сподели, че много хора му задават въпроси за НЛО. "Милиони хора искат да се отправят в Розуел и да погледнат какво става там. И на мен би ми било интересно!", каза той.

Мистериозен обект в небето над Япония предизвика буря в социалните мрежи


Синът на държавния глава го попита дали е готов да разсекрети материалите за НЛО от "розуелския инцидент". "Аз съм длъжен да помисля над това!", заяви Тръмп.

На 4 юли 1947 г. се случва споменатия инцидент. Тогава в ранчо, близо до Розуел в щата Ню Мексико, се разбива въздушен балон, използван за регистрирането на звуковите вълни от съветските ядрени опити в рамките на секретния проект на САЩ "Могул". Тогава военните скриха произхода на отломките, което породи низ от конспиративни теории, сред които и за разбит, непознат извънземен апарат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама