Слави Трифонов: Изтече нов запис. Този път аз съм собственикът

21:10, 20 юни 20 25 16104 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"Изтече нов запис. Този път аз съм собственик на записа. Вижте го. Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна", написа шоуменът Слави Трифонов в страницата си във Facebook.

Ще изпратя този запис на БНТ, bTV, Nova, Канал 3 и Тв Европа. Знам, че те са свободни и независими медии и веднага ще го излъчат.

Записът пародира Националния оперативен щаб, премиерa Борисов, както и негови изказвания през последните няколко месеца.

Напишете коментар
Коментари: 6
1 Росица 09:55, 21 юни 20

Не съм фен на Слави.
Обаче клипчето отразява сегашната действителност.
Нямам представа, защо през последните години на власт се поставят хора, които умишлено погребват и грабят страната ни. Може би е липса на възможност стойностни хора да заемат тези позиции. Оформиха се партии, които са на държавна издръжка, което е абсолютно неправилно. Да не говорим за такава, като ДПС. В нормални страни техният подземен водач Доган щеше да седне на електрическия стол, за деянията против държавата и народа, които е извършил. На него даже му дадоха власт и възможност да се замогне. Никой не споменава истината от тези години, всички сякаш са глухи и слепи. Живков не ги е репресирал, само смени техните имена, защото искаха да откъснат част от България с оправданието, че са турци. За Борисов няма коментар, народът ни загива бавно и сигурно. Вярвам в Бог, че той един ден ще раздаде своето правосъдие.

2 АнонименСлафчо от учин дол 12:24, 21 юни 20

Много си жалък селска душица си ти

3 Анонимен 13:54, 21 юни 20

" Нямам представа, защо през последните години на власт се поставят хора, които умишлено погребват и грабят страната ни " . Цитирах те и те питам : а имаш ли представа КОЙ ги поставя тия хора на власт ? Не си ли ти ? Аз ,той , тя и всички НИЕ ? Ти къде живееш , на Марс ли ? Неее , типична българка си , защото на нас , българите , все някой друг ни е крив . И все чакаме някой друг да дойде и да ни поднесе свободата и благоденствието на тепсия . В твоя случай надеждата е Бог да създаде справедливост и правосъдие .
Ами дано да дочакаме ....ама надали ...
Виж , за ДПС и за Доган си права . Партия на етническа основа е в противоречие на закона , а лидерът й е осъден и лежал в затвора за тероризъм .... Или , както казва Слави , на когото не си фен : ... нема такава държава ...

4 Анонимен 00:58, 22 юни 20

Расице как съчетаваш правоверния комунизъм с вярата в Бог? По презумция това са взаимно изключващи се идеологии.

5 Анонимен 06:22, 22 юни 20

Ниска гопка си славчо

6 Анонимен 07:52, 22 юни 20

Ниска топка си ти гълфон

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама