А1 акцентира на две устройства от серията А на Samsung в новата си кампания

11:21, 25 юни 20 25 2134 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Смартфоните от А-серията на Samsung се отличават с големи и красиви екрани, висока производителност и цени, които ги позиционират в средния клас. Излезлите на пазара през 2020 година Samsung Galaxy A41 и Samsung Galaxy A71 не правят изключение, като отново предлагат на потребителите отлично съотношение между цена и качество. Това е причината А1 да постави акцент именно върху тях в най-новата си кампания. Устройствата са налични както в магазините на телекома в страната, така и онлайн на А1.bg. Особено предимство на предложенията на А1 е, че се предлагат в комплект с преносимите батерии ttec PowerCard, със солидния капацитет от 5000 mAh, съобщиха от компанията.


Снимка: А1

По-компактното от двете устройства е Samsung Galaxy A41. Въпреки това, със своите 6,1-инча (15,49 см), този модел може да предложи достатъчно голям екран за гледане на мултимедийно съдържание. Дисплеят му се възползва от технологията Super AMOLED, която обещава наситени цветове до най-малкия детайл, а резолюцията от FHD+ (2400 x 1080) ще бъде истинска наслада за окото.

Камерата на Samsung Galaxy A41 е тройна, като разпределението на мегапикселите по обективи следва принципа 48 MP + 8 MP + 5 MP. Говорейки за тях, не може да пропуснем и селфи камерата, която е снабдена с 25 MP обектив. Независимо с коя камера е направена снимката, софтуерът на устройството позволява използването на различни филтри и допълнителни функции.


Снимка: А1

Сравнявайки Samsung Galaxy A71 с казаното дотук, трябва да отбележим, че това устройство има всичко това, плюс още много. Започвайки с дизайна, правят впечатление завладяващите двойки пастелни цветове в динамичен мотив. Тук дисплеят предлага 6,7-инча с резолюция FHD+ Super AMOLED Plus. Galaxy A71 притежава четворна камера с обективи 64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP, която е напълно способна да конкурира качеството дори на някои флагмани.

Най-отличителните характеристики на Samsung Galaxy A71 oбаче не са видими с просто око. В корпуса на устройството може да бъде открит мощен процесор Qualcomm, чийто ядра са разделени според функциите, които изпълняват, на принципа 2 + 6. Двете „големи“ ядра са с производителност от 2,2 GHz. Те се подпомагат в различните задачи от 6 други с мощност 1,8 GHz.

Това разпределение на натоварването щади батерията, оптимизира работата на устройство и помага на Samsung Galaxy A71 да се справи дори и с по-тежките приложения и видеоигри. Това е смартфон, който е на горната граница на средния клас, като в момента може да бъде закупен от А1 на цени, започващи от 21,99 лева на месец или 439,99 лева в брой, при покупка с тарифен план А1 One Unlimited 5XL. Samsung Galaxy A41 може да бъде открит в портфолиото на А1 на цени, започващи от 11,99 лева на месец или 219,99 лева в брой, отново в комбинация със същия тарифен план.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама