Без EarPods и зарядно в кутията на iPhone 12

17:42, 28 юни 20 / Любопитно 25 2034 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Apple предоставя основни аксесоари на клиентите си от самото начало на компанията. Кутията на iPhone съдържа адаптер, захранващ кабел и EarPods (новите слушалки на Apple). Това съдържание може да се промени. Производителите планират iPhone 12 да се продава без зарядно устройство и слушалки.

Информацията е предоставена от Barclays и от MacRumours. Изявлението предполага, че тази нова стъпка се прави с цел да се увеличат продажбите на AirPods 2 и AirPods Pro през празничния сезон. Все още няма намек за тази нова промяна от Apple. 
За липсата на EarPods вече стана дума миналия месец, когато подобна информация бе изнесена и от известният познавач на случващото се около Apple – Мин-Чи Куо, чиито предположения са почти винаги верни. Той например вярва, че решението в кутията на новия iPhone 12 да няма AirPods би могло да тласне продажбите на слушалки впоследствие.

Очаква се Apple да обяви iPhone 12 през септември, но ще бъде пуснат в продажба малко по-късно през октомври. Най-вероятно тази година Apple ще пусне четири нови модела iPhone - iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама