В сряда ще е предимно слънчево, на места ще превали

06:40, 01 юли 20 25 1105 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

В сряда ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността над източните и планинските райони, и на отделни места там ще превали. Вятърът ще се ориентира от изтоксевероизток, ще бъде слаб до умерен. Максималните температури ще са между 31 и 36 градуса, по-ниски в крайните източни райони.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Временни увеличения на облачността ще има преди обяд над северните, а след обяд и вечерта - над южните райони. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 26 и 29 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 23-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево, с развитие на купеста облачност в следобедните часове. На отделни места краткотрайно ще превали. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 25 градуса, на 2000 метра - около 18 градуса.

В четвъртък и петък времето ще бъде слънчево. Около и след обяд над западните и планинските райони ще се развива купеста облачност, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще е слаб, от изток-североизток. Температурите ще останат без съществена промяна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама