Цветанов: Ще изградя партия на принципа "Не на лидерството"

13:19, 30 юни 20 25 1408 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"Новата политическа партия, която бих изградил, ще бъде на принципа: Не на лидерството!", каза пред БНР Цветан Цветанов, председател на Евроатлантическия център за сигурност, който обяви, че ще създаде политически проект.

"Знам къде са грешките на ГЕРБ и това, което трябва да се предотврати в изграждане на един политически проект", обясни Цветанов и добави: "Партията е единственият начин да имаш своята представителност и да реализираш политическите амбиции, които имаш".

Официално: Цветан Цветанов обяви политическия си проект

Цветанов посочи, че политическият проект, който ще създаде, ще бъде разположен център-дясно в политическото пространство и би си сътрудничил с всички политически формации, които изповядват евроатлантическите ценности и които гарантират демокрацията, правовия ред и всички реформи, които са неотложни:

"Валери Симеонов и "Обединени патриоти" гласуваха против сделката за F-16 и тук няма да можем да намерим своето припокриване, но същевременно Симеонов е защитник на това страната ни да запази своя суверенитет, като бъдем част от силна и обединена Европа и да ограничим руското влияние, което се засилва в България. Ето тук имаме силни допирни точки с Валери Симеонов", заяви той.

Цветан Цветанов изказа недоверие в резултатите от социологическите проучвания, които не дават добър шанс на политическия му проект. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама