Борисов и Нинова отричат да имат договорки с Доган

11:50, 08 юли 20 / Политика 25 2782 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

В отговор на въпрос на „Дневник“ премиерът Бойко Борисов обяви за пълна лъжа твърдението, че е посещавал почетния председател на ДПС Ахмед Доган, за да обсъжда политически сделки, в т.ч. и управление на ГЕРБ с ДПС.

Вчера съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов и съпратийци се опитаха да стигнат до плажа в база "Росенец", където е „лятната резиденция“ на Ахмед Доган, но не бяха допуснати от анонимни охранители.

Христо Иванов "акостира" край имението на Доган, посрещна го охрана

Във видео, излъчвано във Facebook, Иванов заяви: "Лидерите ще отрекат това, но по моя информация тук идват и Корнелия Нинова, и Бойко Борисов, за да пазарят политически сделки. Една от тези сделки е бъдещо управление, в което ДПС ще играе по-голяма роля, без това да е получило санкцията на избирателите. Ние сме тук, за да се съпротивляваме срещу това".

И лидерът на БСП Корнелия Нинова също отрече. Тя беше категорична, че не е вярно, че е договаряла коалиция между БСП и ДПС. След като нарече Христо Иванов участник в модела на управление на Бойко Борисов, тя каза: "Уважаеми скрити в сенките персони, няма да успеете. Не е вярно - хората помнят". После обяви, че от години твърди, че има нова тройна коалиция между ГЕРБ, ДПС и "Обединени патриоти", предаде „Дневник“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама