Близки на Кание Уест се тревожат, че преживява пристъп на биполярно разстройство

20:40, 10 юли 20 / Любопитно 25 2790 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Американският рапър Кание Уест преживява сериозен епизод на биполярно разстройство и семейството му е силно разтревожено за него, особено след интервюто за списание "Форбс" и решението му да се кандидатира за президент на САЩ, съобщи вестник "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Кание Уест се кандидатира за президент на САЩ през ноември

Музикантът не крие, че страда от биполярно разстройство. В сряда в интервю за списание "Форбс" Уест, който е на 43 години, обяви, че прекратява подкрепата си за президента Доналд Тръмп, потвърди намерението си да се кандидатира за президент на САЩ и да спечели, каза, че партията му ще нарича "Бъртдей парти " ("Парти(я) на рождения ден"), защото когато спечели, всички ще се чувстват като на рожден ден и атакува остро неправителствената организация "Пленд перънтхуд" ("Планирано родителство"), която по думите му " е поставена в градовете ни от бели супремасисти, за да върши работата на Дявола".

Уест получава сериозен пристъп на биполярно разстройство веднъж годишно и този път способността му да взема решения е засегната от проявата на заболяването.

Сайтът TMZ припомня ,че след като обяви в Twitter, че ще се кандидатира за президент на САЩ, с интервюто пред "Форбс" той предизвика множество критики, объркване и тревога. "Нашите източници казват, че семейството и близките му са разтревожени, но са убедени, че нещата ще се стабилизират, както се е случвало досега". Проблемът сега бил, че изказванията на Уест предизвикват проблеми, пише още изданието.

През 2018 г., година след като е диагностициран с биполярно разстройство, Уест призна, че не си пие лекарствата, защото те потискат творческите му пориви. В тв шоуто на Дейвид Летърман рапърът сподели, че се чувства дискриминиран заради психическите си проблеми.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама