Коронавирусът почти разори Робърт де Ниро

20:40, 13 юли 20 / Любопитно 25 2144 Topnovini

Американският актьор Робърт де Ниро е претърпял сериозни финансови загуби поради необходимото затваряне на веригата ресторанти „Nobu“, както и хотел „Greenwich“, в които той има дял, съобщи „Ню Йорк Мегазин“, цитиран от БГНЕС. 

76-годишният ирландски актьор беше покосен и от искането след развода с бившата му съпруга Грейс Хайтауър да възстаниви месечната вноска в кредитната й карта от 50 000 на 100 000 долара. Де Ниро беше намалил лимита поради несигурната ситуация с ресторанта. 

Адвокатите на Хайтауър заявиха, че изслушването е свикано не само поради „несправедливото“ намаляване на вноската, но и след като актьорът изгонил бившата си съпруга и техните деца - Хелън, на 8 и Елиът, на 21 години, от дома си в Ню Йорк. 

„Пейдж Сикс“ съобщава, че „Nobu“ е загубил 3 милиона долара през април и още 1,87 милиона долара през май. След това Де Ниро трябвало да плати на инвеститорите 500 000 долара като част от капиталово вложение, което той взел назаем от бизнес партньори, тъй като „нямал пари“. 

Според бракоразводното споразумение, Де Ниро трябва да плаща на Хайтауър 1 милион долара всяка година, ако печели 15 милиона долара или повече, с възможност за промяна на плащанията, ако доходът му намалее. 

По думите на адвокатът му Де Ниро е намалил разходите си "драстично". 

Засега съдията на Върховния съд в Манхатън Матю Купър разреши на Де Ниро да се придържа към кредитния лимит от 50 000 долара, но той трябва да плати на бившата си съпруга 75 000 долара, за да може тя да намери дом за себе си и двете им деца. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!