„Отмъстителите“ поздравиха 6-годишно момче, спасило сестра си от куче

18:18, 18 юли 20 / Любопитно 25 3304 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Американски кинозвезди, изиграли роли на супергерои в холивудската поредица „Отмъстителите“, засипаха с поздравления и изненади шестгодишно момче, което спаси сестричката си от нападение на куче, съобщи АФП, цитирана от БТА.

Бриджър Уокър застанал пред куче, което се втурнало към четиригодишната му сестра. Кучето нахапало момченцето по лицето и се наложило пластичен хирург да затвори раните с 90 шева по време на двучасова операция.

Смелостта на момчето бързо се превърна в новина. След като станало ясно, че Бриджър е почитател на филма "Отмъстителите" и супергероите, получил лични послания от звездните актьори, предаде Нова телевизия.

Пръв Крис Евънс, който изпълнява ролята на Капитан Америка в поредицата, похвали Бриджър за куража с публикация в социалните мрежи. "Ти си герой. Стореното от теб е толкова смело, така самоотвержено. Родителите ти трябва да се гордеят с теб", написа той и обеща, че ще изпрати на Бриджър щита на Капитан Америка.

Актьорът Робърт Дауни Джуниър, който изигра супергероя Железния човек, обеща специална изненада за следващия рожден ден на малчугана.

Крис Хемсуърт също похвали куража на Бриджър и му обеща скоро да се срещнат. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама