Заради протестите: Промени в движението на столичния транспорт

10:52, 31 юли 20 / София 25 2219 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Поради затваряне на кръстовището на „Орлов мост“ от протестиращи граждани е затруднено движението по бул. “Драган Цанков“, „Алея Яворов“, бул. “Ситняково“, „Шипченски проход“, „Ген. Данаил Николаев“, бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“, съобщиха от Столичната община.

Провокации на „Орлов мост“: Задържаха мъж, нападнал възрастна жена

Към момента поради протести в центъра са затворени за движение: бул. „Цариградско шосе“ от „Алея Яворов“ до "Орлов мост", бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. “Ген. Гурко“ до ул. “Шипка“, бул. “Цар Освободител“ от бул. “Кн. Дондуков“ до ул. “Г. С. Раковски“.

Автобусни линии № 9, 72, 75, 76, 84, 184, 204, 304 и 604 и тролейбусни линии № 4, 5, 8 и 11 са отклонени, както следва:

-  Автобусите от линии № 9 и 75 обръщат на Военна академия „Г. С. Раковски“.

- Автобусите от линии № 84, 184, 280, посока „Орлов мост“, обръщат преди „Орлов мост“ и обратно по маршрута си.

- Автобусите от линии № 72,76, 204, 304 и 604 са отклонени по бул. „Др. Цанков“, бул. „Алея Яворов“ и по маршрута двупосочно.

- Автобусите от линия № 94 върти на ул. „Ген. Гурко“ и обратно по маршрута.

- Автобусите от линия № 213 в посока „Младост“ са отклонени по бул. „Мадрид“, бул. “Ситняково“ и по бул. “Цариградско шосе“ по маршрута си.

- Тролейбусите от линии № 4, 5, 8 и 11, посока Софийски университет „Св. Климент Охридски“, обръщат преди „Орлов мост“ и се движат по маршрута си.

- Тролейбусите от линии № 5 посока „Младост“ са отклонени до „Сточна гара“ и се движат обратно по маршрута си до надлез „Надежда“.

За транзитния трафик от общината препоръчват да се използва Северната скоростна тангента.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Maler 10:32, 03 авг 20

Докога България ще търпи тези анархисти.София не е България.Ако някой иска да промени власта, има закон. Когато дойде срокът за следващите избори, вървете до урните и гласувайте ако искате и за марсианците.Не да се излежавате като лехуси по време на изборите.По време между изборите може да смените жена си, но не и правителство.Ако държите на закона.Най много хора са гласували за ГЕРБ.А няккакви неудачници искат в сряда друго правитество.На някой му се навирил в петък, вдига юмрука и той иска тъща си за премиер.Това да не е каша от фасул.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама