ГЕРБ е склонен да разговаря с протестиращите, но не с провалени политици, заяви Евгени Будинов

10:23, 02 авг 20 / Политика 25 3004 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Ние от ГЕРБ сме склонни на диалог, искаме да чуем другите, искаме да чуем какво казват тези хора от протестите, но искаме те да имат ясни искания и да излъчат някакво лице, с което да разговаряме, защото с „Островно трио“, четворка, хора които са компрометирани, провалени политици няма какво да говорим, а да чуем тези млади хора“, заяви депутатът от управляващата партия и актьор Евгени Будинов пред bTV.

„Случват се много неща постоянно. Въпросът е какво се случва, какви са целите и кой какво иска да постигне“, каза депутатът от ГЕРБ за настоящите протести.

Напрежение на протеста: Полицията блокира бус на „Системата ни убива”

„Понеже съм от Банкя и видях кордонът от автомобили, който идваше от къщата на нашия премиер. Те бяха около 15 автомобила, имаше и таксита, което ми направи
впечатление. Явно Мая Манолова ги е наела, защото не са ѝ стигали колите. Когато ние идвахме, те отнеха предимството ни. В момента не изразявам отношението на партия ГЕРБ, но не ми харесва да отиваш пред къщата на някого, а и това с тези чували, оставени пред дома на Борисов с надпис „Оставка“. Беше отвратитено. Премиерът има деца и внуци, които са там, той не е там в момента и когато малки деца видят подобно нещо, те ще задават въпроси и това ще им се отрази. Не го одобрявам“, разказва Будинов.

"Виждам, че тези жени от „Системата ни убива“, разговарял съм с тях в Народното събрание, тогава бяха мили, благи и добри, а сега са озлобени, нахъсани и агресивни като Мая Манолова“, заяви Будинов.

"Протести ще има навсякъде и в други страни в Европа в резултат на кризата с коронавируса, а пандемията е изпитание, което ни е изпратено да се смирим и да бъдем по-добри, но става обратното, ставаме по-лоши", смята Будинов, който отбеляза, че постоянно е нападан, когато изказва своето мнение в социалните мрежи.

Според Будинов в медиите не се виждат хората, които подкрепят правителството, защото са тихи и ходят на работа, затова не се чува техния глас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама