Борисов пак ще ни предлага "интересни решения"

12:25, 11 авг 20 / Политика 25 3528 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

В 34-ия ден на антиправителствени протести в страната премиерът Бойко Борисов подкара джипа по новото трасе на магистрала „Европа“. Докато шофираше, той коментира и актуалната политическа обстановка. „До 2-3 дни съм подготвил едни решения, много интересни. Ще успокоим хората, със сигурност. Те са тежки решения“, обяви Борисов и изброи, че управляващите трябва да решават за COVID-19, болниците, общините и за „Зелена сделка“.

Ден 33 на протести: Нови блокади, оперативка за Гешев и книги за Борисов

На много мои политически колеги им се вижда толкова лесно всичко това. Ама като е било лесно- да сте го направили“, посочи премиерът. „Така нареченото Отровното трио“ не са успели да покажат българите да видят какво създаваме, за да го затварят. Да има какво да блокират, да възпрепятстват“, каза Борисов по повод блокадите на протестиращите от последните дни.

Всичко това е ново, драги зрители“.

Министър- председателя похвали строителството на магистралата: „Вижте какви съоръжения се строят“, „Ето нашият мост как изглежда и старият мост как изглежда“, „Армия от валяци и багери“, „Това много ги нервира. Ето трудът на българите, на всички нас“, „Гледай ги слънчогледите, колко е красиво- плодородната България“, „Ще мине време, ще кажат- добре, че ги направиха тези неща“.

Борисов отново мълчи за оставката си, но поиска тази на президента

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 14:26, 11 авг 20

НЯМА ЛИ НАЙ НАКРАЯ НЯКОЙ ДА ГО ГРЪНЕ....

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама