Топло време, подходящо за плаж

07:00, 21 авг 20 25 2134 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но без валежи. Вятърът ще отслабне, в Източна България ще е до умерен от север-североизток. Температурите слабо ще се повишат и максималните ще бъдат между 28 и 33 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но валежи не се очакват. Вятърът ще отслабне до умерен от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са от 27 до 30 градуса. Температурата на морската вода ще е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но валежи не се очакват. Северозападният вятър ще отслабне и по билата ще е до умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

През почивните дни - на 22 и на 23 август, ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с купеста облачност, без валежи. В Източна България ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Температурите слабо ще се повишат и максималните ще бъдат предимно между 29 и 34 градуса, малко по-високи в неделя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама