A1 официално започна с продажбите на Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra

12:12, 21 авг 20 / Любопитно 25 1935 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова
Снимка: А1
Снимка: А1

Дългоочакваните Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra вече могат да бъдат закупени и в България. На 21 август официално стартира предлагането им в магазините на А1 в страната, както и в онлайн магазина на А1.bg. С това започват и доставките за закупилите устройства по време на кампанията за предварителни поръчки, която продължи до 20 август. Клиентите на А1 ще бъдат сред първите, които притежават флагманите в България.

Дългоочакваните Note20 и Note20 Ultra идват на пазара с технически характеристики, които ги отличават от останалите предложения на Samsung през годината и определено заслужават позицията си във високия клас смартфони. И двете устройства предлагат най-доброто от света на високите технологии и издръжливостта, защото фината електроника е защитена от здрав корпус.

Дисплеите на новите Note20 са защитени с 3D Gorilla Glass, но Samsung Galaxy Note20 Ultra e първият, който е снабден със седмото поколение Victus. Това му придава наистина забележителна устойчивост от надраскване на екрана. Тестовете показват, че това покритие издържа на падане от 2 метра на твърда повърхност. Това е и първият модел на Samsung в портфолиото на А1, който предлага тази технология.

Една от най-разпознаваемите характеристики на Note серията е и традиционният S Pen, който идва в комплект с устройството. Note20 Ultra отново блести с минималното времезакъснение при писане – 9 милисекунди. Това е почти незабележимо за човешкото око и ще промени начина, по който любителите на серията са свикнали да работят с умната писалка.

Моделът Samsung Galaxy Note20 Ultra се предлага на цени, започващи 1789,99 лева в брой или за 81,99 на месец, при закупуване с тарифен план А1 One Unlimited 5XL. Може да бъде закупен както от магазините на A1 в страната, така и онлайн на A1.bg.

По-компактният от двата модела – Samsung Galaxy Note20 – също може да се похвали със забележителни технологии. И с двете устройства потребителите получават един и същ процесор, който задвижва останалите технологии. А именно – мощният Exynos 990. Интересното при него е конфигурацията на ядрата, които следват принципа 2+2+4. Две от тях са с производителност 2,73 GHz, други две – с 2,50 GHz, а последните 4 – с 2.0 GHz. Toва позволява оптимално разпределение на натоварването помежду им според задачата, която трябва да изпълняват.

Цените на Samsung Galaxy Note20 са по-ниски от тези на Ultra модела. Те започват от 57,99 лева на месец или 1239,99 лева в брой, отново при поръчка с двугодишен договор с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. Пълният списък с цените за двете устройства, в зависимост от комбинацията им с тарифен план, може да бъде открит на съответните им страници в онлайн магазина на А1.bg.

Направилите предварителни поръчки и закупилите първи устройства трябва да запомнят датата 30 август. Дотогава те трябва да активират своя нов Note модел, за да се включат в кампанията на Samsung с награди. Между 15 и 21 септември желаещите да участват за награда трябва да се регистрират в приложението Samsung Members, което е инсталирано по подразбиране в устройството. Първите по реда на регистрацията си ще получат награди в зависимост от закупения от тях модел.

Предвидени са 300 бройки безжични слушалки Galaxy Buds Live за поръчалите Note20 Ultra и още 150 броя Galaxy Buds+ за избралите модела Note20. Щастливците ще получат своя подарък по куриер, директно от Samsung, след преминаване на съответния процес по верификация на покупката.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама