Откриха мъртъв изчезналия свещеник от Айтос

15:09, 21 авг 20 25 2023 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Изчезналият свещеник от Айтос Ромил Негозов е открит мъртъв. Това потвърди Цветелина Рандева от Областната дирекция на МВР в Бургас. В акцията по издирването на свещеника са се включили освен полицията, служители на горското стопанство и доброволци.

Тялото е открито в гористата местност между селата Вресово и Череша. По него не са открити видими следи от насилие. Предстои аутопсия на трупа. По случая е образувано досъдебно производство. 

Отецът от Айтос е излязал вчера от църквата, в 10.30 ч. за кръщене в Руен. Тръгнал е с колата си. По-късно е имал ангажимент в Айтос, който е пропуснал. Това разтревожило съпругата му и тя подала сигнал за изчезването му.

По-рано днес беше открит автомобилът му в района на разклона между селата Вишна и Вресово.

Издирват безследно изчезнал 43-годишен мъж от Дупница

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 22:36, 21 авг 20

Бог да го прости! Свeтлина на душата му! Този Отец беше човек с голямо сърце, добър и обичащ Христа! Не е възможно да се е обесил, човек с истинска вяра, невъзможно!! Вероятно е станало с ръцете на някоя черна душа. Този грях сигурно ще тежи след време на тази скверна душа, която е помогнала да намерят лежащ мъртъв под едно дърво с примка на врата Отец Ромил! Обнови църкви, беше духовен водач! Бог да приеме новопреставилия се Отец Ромил! Дано Господ покаже правдата!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама