Правосъдният министър за Спондж Боб, Барни Ръбъл и един списък...

17:00, 24 авг 20 / Политика 25 3135 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

На съвещанието на прокурорите присъства и правосъдният министър Данаил Кирилов. Той отговори на Миролюба Бенатова как приема забраната да пише във Facebook от премиера Бойко Борисов, участвал ли е в изготвянето на проекта за нова конституция, и защо е избрал Спондж Боб в прословутия си пост в социалната мрежа.

Пост на правосъдния министър взриви мрежата

Кирилов отрече да се е обидил на премиера заради забраната да пише във Facebook. Уважавам мнението на министър-председателя и то е правилно в конкретния случай. Приемам тезата му, че определени лица са се почувствали по един или друг начин лично засегнати, и със основание. Не съжалявам за това, което съм написал. Ако съжалявам за нещо, то е че не развих тезата си във втори или трети пост, защото впоследствие се спекулираше с някои правни тези“.

Данаил Кирилов посочи, че приема с хумор шегата, че не му дават да пише постове във Facebook, а пише новата конституция. На въпроса защо е избрал Спондж Боб отговори с въпрос: „искате естетически анализ на художествено произведение ли“.

„Недей да пишеш във Facebook, но я напиши една Конституция“

На мен година и половина ми викат Барни Ръбъл напоително всички членове на една политическа партия. Аз за няколко часа нарекох колега политик Спондж Боб и виждате каква е реакцията- колко честолюбива, колко истерична. Имам списък, ще го публикувам, 250 члена. Ежедневно получавам по 3 покани, не ги разбирам тези колеги- хем иронизират, хем се подиграват, хем изливат гняв, а пращат покани за приятелство“, посочи Кирилов.

Министърът потвърди, че участва в изготвянето на проекта за нова конституция. „Поемам отговорността, не се крия, но не се и афиширам. Не съм единственият, който е участвал в подготовката на този начален проект“, каза Кирилов и уточни, че по проекта са работили два екипа от по трима човека, но не ги назова по имена.

 

 

 

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен АСЕН ИЛИЕВ 23:43, 24 авг 20

https://www.youtube.com/watch?v=qZw5qaNre_k
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQ1VciTMxI_ZUHI5RhPVeaiLAUluygRX-Eq3w&usqp=CAU
ЗОМБО ДЖУДЖЕТО НА ГЪРБАВИЯ ИЗРОД КИСИНДЖЪР
И ЗОМБО ТИКВАТА
И ЗОМБО ПРАСЕТО КИРИЛОВ
И ЗОМБО КОРНЕЛИЯ
И КВО ДА ПРАВИМ С ТИЯ ЗОМБИТА?!

2 Анонимен АСЕН ИЛИЕВ 23:48, 24 авг 20

КАЗАХ ДА ДЕНОНСИРАШ СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ДЕПОРТАЦИЯ С АМЕРИКАНСКИТЕ UNTERMENSCHEN, СВИНЬО!
ЩЕ ГО НАПРАВИШ ПРЕДИ ДА ТЕ ЗАКОЛЯ. ИНАЧЕ ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ, ЩЕ ТЕ КЪЛЦАМ СЪС СЕКИРАТА.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама